Motion5 Meets...Geert van den Enden & Wink de Boer

27 november 2019
Locatie: VRIJ op landgoed Anckerwaerdt, Culemborg

Wij zijn vereerd en blij jullie te laten weten dat Geert van den Enden (CEO Bernhoven, voormalig CFO) en Wink de Boer (MDL arts, voormalig medisch directeur) graag onze gast willen zijn tijdens de 6e editie van Motion5 Meets…!

Vanuit het motto: ‘Betere zorg door minder zorg’ – hebben deze twee bestuurders de hele organisatie van het ziekenhuis op z’n kop gezet.

Kenmerkend voor de transitie is het gegeven dat er niet langer gestreefd werd naar groei van het aantal behandelingen om meer omzet te kunnen draaien, maar focus op kwaliteit. Mede door de hulp van zorgverzekeraars CZ en VGZ.

Lees hier een aantal publicaties gerelateerd aan het Bernhoven model over: ‘de toverdrank’ | ‘de krimpstrategie’ | ‘het participatiemodel’ | ‘de politiek’ | ‘visie stuk Wink de Boer’

Hieronder kunt u zich inschrijven. Wij willen u er graag op attenderen dat wij selectief omgaan met de aanmeldingen. Het doel van dit bestuursevent is het tot stand brengen van slimme verbindingen die waarde toevoegend werken. Wij hechten belang aan intimiteit en verdieping.

 

 

Programma

14.00

Ontvangst

14.30

Opening en start dialoog

15.50

Pauze

16.10

Vervolg dialoog

17.00

Netwerkborrel

18.00

Einde

Locatie

Voor onze samenkomst op 27 november hebben wij het prachtige VRIJ te Culemborg op het landgoed Anckerwaerdt geboekt. Een locatie met een bijzondere geschiedenis op een buitengewone plek.

Locatie: VRIJ op landgoed Anckerwaerdt, Culemborg

Routebeschrijving