Motion5 Meets...

Ron van der Pennen

13 juni 2019
Locatie: FIER Bussum

Twee keer per jaar organiseren wij Motion5 Meets… Een kleinschalig event waarbij we 35 bestuurders uit de Pharma, Zorginstellingen, Medtech en Verzekeraars bij elkaar brengen om te praten over samenwerking.

Om ideeën te delen, te leren en te inspireren. Kortom; om gesprekken te voeren die waarde toevoegen!

We voeren de gesprekken altijd in een “collegetour”-setting. We nodigen een hoofdgast uit met een interessante visie of een aansprekende carrière en gaan samen de dialoog aan rondom een actueel onderwerp. 

Onze hoofdgast voor deze 5e editie is de heer Ron van der Pennen, bedrijfsleider van de grootste zorgeenheid binnen het Radboudumc en gepromoveerd op het thema: Besluitvorming in het ziekenhuis. 

Vanuit praktische casuïstiek gaan we op zoek naar de factoren die bijdragen aan effectieve besluitvorming en bespreken we verschillende perspectieven over hoe je besluiten succesvol kunt implementeren. 

Voor de dynamiek van de discussie, nodigen wij graag professionals uit vanuit verschillende hoeken van de Nederlandse zorgsector.

  • Zorgbestuurders
  • (Vertegenwoordigers van) Zorgverleners 
  • Verzekeraars
  • Farmaceutische en medisch technologische industrie

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00

Deuren open

14.30

Opening & Introductie

14.45

Dialoog | Deel 1

15.30

Pauze

16.00

Dialoog | Deel 2

16.45

Netwerkborrel

18.00

Einde

Locatie

Voor onze samenkomst op 13 juni hebben wij het prachtige Fier Bussum geboekt. Een locatie met een bijzondere geschiedenis op een buitengewone plek. In zo’n twintig jaar is er samen met stichting Fort Werk IV, van een verwaarloosd en verlaten fort een bloeiende locatie gemaakt. Lees meer via www.fierbussum.nl/ons-verhaal

Locatie: FIER Bussum

Routebeschrijving