de en nl

Onze missie

Motion5 versnelt groei door het cultiveren van een Sales State of Mind.

Dat is onze missie.

A SALES STATE OF MIND

Het woord Sales zorgt altijd voor reactie. En deze is meestal niet positief. We houden niet van drammerig of overdreven. We houden er niet van als iemand ons iets probeert te verkopen waar we niet op zitten te wachten. Het is daarom tijd om het woord Sales een nieuwe betekenis te geven!

Want we zijn wel op zoek naar goede producten, frisse ideeën en toepasbare kennis. We willen graag sterker en succesvoller worden. We willen graag bijdragen aan iets waarin we geloven. En we doen dit het liefst samen met anderen. Met onze collega’s en met onze klanten.

Sales gaat dus over connectie. Tussen mensen en met de inhoud. Dat is onze definitie van Sales.

Wij geloven dan ook dat Sales van en voor iedereen is. Van receptionist tot algemeen directeur. Van account manager tot product specialist. Iedereen heeft een andere rol, maar draagt wel met trots de missie van het bedrijf uit!

Sales is dus niet een woord, rol of functie. Het is een state of mind. Een state of mind waarin ‘ja’ het wint van ‘nee’. Waarin ‘samen’ het wint van ‘ik’ en stilstaan geen optie is. Een state of mind is tijdelijk en vraagt daarom continue aandacht en focus.

Een Sales State of Mind gaat over het zien van kansen om te groeien. Kansen om samen te werken. En kansen om het beste in elkaar naar boven te halen.

Dit is waar wij voor staan! Hoe is jouw Sales State of Mind?